+389 2 322 96 00 adriamed@adriamed.com.mk                            Roche        UEBE       Nihon Kohden

"Нашиот квалитет и професионалност, гаранција за Вашата сигурност"

Нашиот тим е посветен на практикување лабораториска медицина по највисоки стандарди, креирање точни и навремени резултати, задоволни клиенти. Редовно и навремено снабдување со реагенси и потрошен материјал, сервисна поддршка 24/7 дена во неделата, во сите 4 наши лаборатории во и вон Скопје. Малку компании имаат знаење и доволно ресурси да излезат во пресрет на сите наши барања, од нашите први чекори во 2001.SYNLAB – дијагностички лабораторииМаја Тодоровска, специјалист по мед. биохемија
sistina Денешниот успех на нашата институција е меѓу другото, резултат на врвниот квалитет што ние го нудиме во форма на сигурни, прецизни и навремени резултати за пациентите.  Нашиот успех е невозможен без сесрдната поддршка на фирмата АДРИАМЕД, како сигурен стручен партнер во секој момент одговара на нашите потреби за редовна набавка , редовен сервис и стручна подршка за сите наши креативни идеи.ПЗУ Клиничка болница АЏИБАДЕМ СИСТИНАНаташа Чокревска Зоографска, Раководител на лабораторија

Нашите ценети партнери:

 

 

 

 

.